Головна  →  Новини  →  7 серпня 2015

Подільський район готується до нового опалювального сезону (фото)

Подільський район готується до нового опалювального сезону (фото)

6 серпня в Подільській райдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років. Участь в засіданні взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів, що до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років підготовлено 840 житлових будинки, що у відсотковому співвідношенні становить - 95%. За проведенням первинного огляду будинків, складено акти обстеження, більшість з них - без зауважень. Також отримано 100 актів готовності внутрішньобудинкових систем опалення.

На території району налічується 163 житлових будинки не комунальної форми власності. Управління житлово-комунального господарства району  також здійснює контроль за підготовкою даної категорії будинків до осінньо-зимового періоду. Станом на 06.08.2015  вони підготовлені на 95%.

«Я хочу ще раз акцентувати увагу на тому, що ми повинні завершити роботи з підготовки до опалювального сезону будинків та отримати паспорти їх готовості до початку осені. Часу залишилося не так вже й багато. До кінця місяця всі роботи мають бути завершені, а існуючі та виявлені недоліки усунені», - підкреслив Валентин Мондриївський .

Також на засіданні обговорили  питання вимог пожежної безпеки, проведення капітального ремонту житлового фонду, відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», роботу ліфтового господарства, санітарної очистки району та розгляду звернень громадян.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024