Головна  →  Новини  →  6 серпня 2015

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

5 серпня 2015 року відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

По першому питанню порядку денного заслухали голів комітетів Громадської ради щодо планів роботи на друге півріччя 2015 року.

Також на засіданні була присутня голова громадської організації «Жіноча Надія» Олена Гончар, яка зверталась до Громадської ради з проханням посприяти в оздоровленні дітей-інвалідів. Вона подякувала присутнім за підтримку та повідомила, що вже оздоровлено 12 діток, а також виділено путівки на оздоровлення  ще 21 дитини.

Обговорили на засіданні і нові зміни умов оренди приміщень на пільгових умовах громадськими організаціями. Заступнику голови Громадської ради Валерію Скрипському доручили розібратись у вищезазначеному питанні та доповісти на наступному засіданні.

За результатами засідання підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 9 вересня 2015 року о 15.00.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024