Головна  →  Новини  →  5 серпня 2015

Валентин Мондриївський провів засідання комісії з питань демонтажу тимчасових споруд на території Подільського району (фото)

Валентин Мондриївський провів засідання комісії з питань демонтажу тимчасових споруд на території Подільського району (фото)

3 серпня у Подільській райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань демонтажу тимчасових споруд.

В засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств райдержадміністрації, які безпосередньо займаються питаннями функціонування малих архітектурних форм, а також представники правоохоронних органів.

Загальну інформацію щодо кіосків, які працюють в районі, та основні проблемні питання, які виникають в процесі діяльності, присутнім на засіданні озвучив начальник відділу контролю за благоустроєм Андрій Курілко. З його слів, зараз в районі сформовано повний список тимчасових споруд, що функціонують без дозвільних документів, дотримання санітарних норм та вимог благоустрою території. Протягом серпня місяця заплановано прибрати 11 таких кіосків.

Також на виконання протокольного доручення минулого засіданні комісії проведені зустрічі з підприємцями, котрі здійснюють діяльність на  території історико-архітектурного заповідника «Стародавній Київ». Всім запропоновані місця переносу тимчасових споруд відповідно до Комплексної схеми розміщення. «В центральній частині району нараховується 12 кіосків, що потребують перенесення: з 5 власниками місця вже погоджені та ведеться відповідна робота, інші опрацьовують запропоновані локації», - доповів начальник управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Руслан Писарук.

«На території Старого Подолу не повинно бути жодного кіоску. Всі пропозиції щодо узгодження місць по переносу та саму процедуру переміщення погодити з кожним підприємцем та запропонувати альтернативний варіант, щоб найближчим часом вирішити це питання», - дав доручення  Валентин Миколайович.

Також на засіданні йшла мова про співпрацю з правоохоронними органами щодо перевірки законності розміщення тимчасових та капітальних споруд, що продають алкогольні напої. Відділом торгівлі райдержадміністрації в результаті моніторингу виявлено 9 кіосків, що торгують алкоголем на розлив. Про всі факти повідомлено правоохоронні та фіскальні органи для вжиття заходів відповідно до чинного законодавства.

За результатами засідання складено протокол доручень для виконання,  затверджено список та графік демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд на серпень місяць 2015 року. 

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024