Головна  →  Новини  →  4 серпня 2015

Валентин Мондриївський провів засідання робочої групи з питань проходження шостої хвилі часткової мобілізації в районі (фото)

Валентин Мондриївський провів засідання робочої групи з питань проходження шостої хвилі часткової мобілізації в районі (фото)

Голова Подільського району провів  чергове засідання робочої групи з питань проходження шостої хвилі часткової мобілізації. У ньому взяли участь представники районного військового комісаріату, управління міліції, податкової інспекції, міграційної служби  та керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств району. 

Під час засідання основну увагу було зосереджено на питанні оповіщення  військовозобов’язаних, підтриманні взаємодії з представниками військового комісаріату та правоохоронними органами району, а також інформування населення в питаннях соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей.

Військовий комісар Подільського району Олексій Привала повідомив присутніх про хід шостої хвилі мобілізації у районі та зазначив, що структурні підрозділи КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва” системно проводять роботу з оповіщення військовозобов’язаних, тоді як з керівниками ЖБК, ОСББ та відомчих будинків ситуація дещо складніша. 

Валентин Миколайович дав доручення керівнику сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи Подільської РДА спільно з працівниками військкомату провести роз’яснювальні заняття з головами відомчих будинків, ЖБК та ОСББ щодо питання організації та проведення оповіщення військовозобов’язаних. Звернути увагу на безумовне дотримання вимог чинного законодавства усіма суб’єктами, які беруть участь в заходах часткової мобілізації та необхідність конструктивної співпраці з військовим комісаріатом.

«До закінчення шостої хвилі мобілізації залишилося трохи більше двох тижнів і ми всі разом повинні зробити все можливе для того, щоб виконати поставлені завдання. Нагадую, що метою цієї хвилі мобілізації є заміна військових, які знаходяться на передовій і були призвані під час третьої хвилі. Вони з честю виконали свій військовий обов’язок і рідні чекають на їхнє повернення додому», - зауважив голова району.

За результатами роботи групи напрацьовано протокол доручень до виконання.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024