Головна  →  Новини  →  3 серпня 2015

Про підсумки виконання показників бюджету міста Києва по Подільському району за І півріччя 2015 (фото)

Про підсумки  виконання показників бюджету міста Києва по Подільському району за І півріччя 2015 (фото)

30 липня відбулося засідання Колегії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації. До порядку денного, серед інших питань, включили питання виконання бюджету міста Києва за І півріччя поточного року та стан фінансової дисципліни в установах, організаціях та підприємствах комунальної власності району. 

Начальник фінансового управління Лариса Кабанець мовою цифр проінформувала, що протягом І півріччя поточного року до  загального фонду бюджету міста Києва по Подільському району надійшло податків і зборів (обов’язкових платежів) у сумі майже 650 млн.  грн., що становить 61,7 % до  плану затвердженого на рік   і є 3-ім результатом серед 10 районів м. Києва. У порівнянні з І півріччям 2014 року доходи загального фонду бюджету збільшилися на 221,7млн.грн.  

В межах надходжень з міського бюджету на видатки загального фонду у І півріччі 2015 року направлено 280,7млн.грн. або 90% до плану на звітний період, що більше, ніж у відповідному періоді минулого року на 67,7 млн. грн. З них на заробітну плату (з нарахуваннями) працівникам бюджетних установ направлено 196,0млн.грн., на оплату за енергоносії  65,1 млн.грн. та харчування дітей 9,3 млн.грн. За її словами, найбільшу питому вагу у  видатках загального фонду за І півріччя 2015 року  серед бюджетних установ  займає галузь «Освіта», на яку спрямовано 204,2млн. грн. або  72,8 % усіх видатків. Другою за обсягом бюджетного фінансування  у районі є галузь «Охорона здоров’я», на яку використано  11,4 % надходжень з міського бюджету, що становить  32,0млн. грн..На житлово - комунальне господарство - 4,0 млн.грн.

Заборгованість по зобов’язаннях загального фонду бюджету за енергоносії, харчування, медикаменти, а також інші видатки установ і організацій у порівнянні із наявністю на початок року зменшилась на 14,5 млн. грн. і на 01.07.15р. становила 1,8 млн.грн.

За рахунок надходжень спеціального фонду бюджету міста Києва  проведено видатки  у сумі 6,6 млн. грн., у тому числі: на  капітальний ремонт  установ соціально-культурної сфери та об'єктів житлового господарства спрямовано  5,1 млн.грн.

Головним розпорядником бюджетних коштів здійснюється попередній та поточний внутрішній фінансовий контроль за дотриманням бюджетними установами (організаціями) та комунальними підприємствами району законодавства щодо використання ними бюджетних коштів. Так, протягом січня-червня поточного року проведено 31 перевірку з питань планування та використання бюджетних коштів, організації бухгалтерського обліку та інших питань фінансово-господарської діяльності в підвідомчих установах і підприємствах.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024