Головна  →  Новини  →  29 липня 2015

28 липня голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський провів особистий виїзний прийом громадян (фото)

28 липня голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський провів особистий виїзний прийом громадян (фото)

28 липня голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський провів особистий виїзний прийом громадян у приміщенні житлово-експлуатаційної дільниці №701 "Центральний", що на вулиці Оболонська, 38.

Поспілкуватися з головою району прийшло 7 чоловік з різних питань.

Мешканців з будинку на вул. Межигірській скаржилися голові на роботу магазину та кафе на цій вулиці та просили врегулювати питання з вивозом сміття, яке працівники закладів вночі складують під будинком.

Батько учасника антитерористичної операції просив допомоги у питанні нарахування плати за житлово-комунальні послуги, з урахуванням відсутності сина та роз’яснити про отримання пільг, що надаються родинам учасників АТО.

Декілька мешканців звернулися з житлово-комунальних питань, а також прийшли висловити  свої думки з приводу роботи новоствореного підприємства КП «Керуюча компанія» та ЖЕДів, зазначаючи, що помітили зміни на краще.

Крім того, під час прийому піднімалися питання підготовки до опалювального сезону, поливу та ремонту доріг та інші. У кожному конкретному випадку Валентин Миколайович пояснив людям ситуацію, що склалася та дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району для оперативного виконання звернень.  

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024