Головна  →  Новини  →  27 липня 2015

У Подільському районі нагородили пожежників, які брали участь у ліквідації пожежі на нафтобазі у Васильківському районі (фото)

У Подільському районі нагородили пожежників, які брали участь у ліквідації пожежі на нафтобазі у Васильківському районі (фото)

27 липня голова району Валентин Мондриївський взяв участь у відзначенні співробітників Подільського районного управління ГУ ДСНС України у місті Києві, які брали участь у ліквідації пожежі на нафтобазі у Васильківському районі Київської області з 8 по 19 червня 2015 року.

Участь в урочистостях взяли начальник Головного управління ДСНС України у місті Києві Андрій Ватолін, начальник Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у місті Києві Геннадій Кириленко та особовий склад Подільського управління.

«Майже щодня рятувальники йдуть у бій з вогнем, рятуючи людей, іноді ціною власного життя. Проте кожен з них відповідально виконує свій службовий обов'язок. Це робить їх справжніми героями, прикладом для наслідування молодому поколінню. Прошу вшанувати їх світлу пам’ять хвилиною мовчання», - звернувся до присутніх начальник Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у місті Києві Геннадій Кириленко, додавши, що під час гасіння на території нафтобази загинуло шість чоловік, двоє з яких співробітники київського управління.

Валентин Мондриївський звертаючись до особового складу 14 Державної пожежно-рятувальної частини Подільського району, подякував за мужність та самовідданість, виявлені під час рятування людей. «Хоч я відносно недовго працюю у районі, але  вже встиг переконатися у відмінній підготовці рятувальників Подільського району, оскільки не раз брав участь у навчально-тренувальних заходах. Всі без винятку проявляли оперативність і витривалість, миттєву реакцію в ситуаціях, пов’язаних із порятунком життя, здоров’я чи матеріальних цінностей людини. Щиро бажаю вам здоров’я, благополуччя, успіхів у подальшому вдосконалені своєї майстерності, а вдячність за врятовані життя нехай додасть наснаги та впевненості у боротьбі зі стихіями», - побажав Валентин Миколайович.

Також голова району вручив грамоти Подільської райдержадміністрації рятувальникам за високий професіоналізм та хоробрість, проявлені  під час гасіння пожежі на території нафтобази.   

По завершенню урочистостей, Валентин Миколайович ознайомився з матеріально-технічним забезпеченням частини, обладнанням та спорядженням, а також оглянув службові приміщення та умови служби подільських пожежників.

Нагадаємо, 8 червня близько 15.30 у Васильківському районі Київської області на території нафтобази товариства з обмеженою відповідальність «Побутрембудматеріали» сталося загорання резервуару з паливно-мастильним матеріалами об’ємом 900 куб.м з послідуючим перекиданням вогню на поруч розташовані резервуари та подальших їх вибухів.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024