Головна  →  Новини  →  27 липня 2015

Валентин Мондриївський: «Зараз для комунальників немає важливішого питання, ніж підготовка житлового фонду до опалювального сезону» (фото)

Валентин Мондриївський: «Зараз для комунальників немає важливішого питання, ніж підготовка житлового фонду до опалювального сезону» (фото)

У Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій традиційно взяли участь в засіданні.

Як поінформував перший заступник голови Микола Дубовик, у районі активно ведеться робота щодо підготовки до нового опалювального сезону. «У Подільському районі  більше 1000 будинків, на які необхідно отримати акти готовності по формі Е-8. Це - комунальна власність, будинки ЖБК, ОСББ, відомчі, інвестиційні, гуртожитки, заклади культури, освіти та охорони здоров’я.  Станом на 23 липня всі будинки обстежені, суттєвих проблем, які б викликали занепокоєння немає, але маємо активізуватися та виконати максимальний обсяг робіт, поки ще є час та дозволяють погодні умови», - сказав Микола Григорович.

Валентин Мондриївський дав доручення щоденно доповідати про роботу з отримання від ПАТ «Київенерго» актів готовності будинків до опалювального сезону, оперативно ліквідувати виявлені недоліки та проблеми, аби без зволікань розпочати опалювальний сезон.

«Зараз для комунальників немає важливішого питання, ніж підготовка житлового фонду до опалювального сезону. Оскільки необхідно виконати цілий комплекс робіт, щоб отримати  акти готовності. А на фоні підвищення тарифів на централізоване опалення, гаряче водопостачання та зростання вартості енергоресурсів, ці роботи треба провести як ніколи якісно, ще й із застосуванням енергозберігаючих технологій», - зауважив голова району.

Також під час засідання розглянули питання співпраці з ПАТ «Київводоканал» щодо організації роботи по укладанню прямих договорів з мешканцями, закриття аварійних розриттів, встановлення та повірка лічильників теплової енергії, виконання капітального ремонту житлового фонду, обслуговування ліфтового господарства, претензійної роботи щодо сплати населенням за житлово-комунальні послуги та самовільне встановлення приладів опалення в квартирах, розгляду звернень громадян та прибирання території району.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024