Головна  →  Новини  →  24 липня 2015

Валентин Мондриївський відвідав дитячий садок №486 та поспілкувався з батьківським колективом (фото)

Валентин  Мондриївський відвідав дитячий садок №486 та поспілкувався з батьківським колективом (фото)

22 липня Валентин Мондриївський відвідав дитячий садок №486, що на вулиці М.Гречка, 20-д. Цей заклад потрапив до переліку садків, які відремонтують за кошти німецького уряду у рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури».

«Міська влада зараз активно проводить роботу щодо створення додаткових груп в дитсадках, оскільки гостро стоїть питання їх нестачі. Завдяки домовленості міського голови Віталія Кличка з німецьким урядом тільки у Подільському районі оновлять два дитячих садочка. Відповідно до програми у садочку заплановано створити чотири групи та буде проведено повний комплекс ремонтних робіт», - сказав Валентин Миколайович, звертаючись до батьків.

Також голова району подякував завідуючій дитячого садочку та батьківському колективу, котрі активно долучаються до створення комфортних умов перебування діток у садочку і додав, що, як депутат Київради, теж зробив вклад у спільну справу. З депутатського фонду у дитсадок було придбано 40 стільців, 13 двомісних столів, замінено 4 дверей та оновлено кухонну секцію.

Роботи заплановано завершити до першого вересня, щоб малеча мала можливість повноцінно розпочати відвідування садочку з початком осені.

Нагадаємо, німецьким урядом було виділено 5 млн євро на реконструкцію соціальної інфраструктури України. 90% цієї суми буде спрямовано на відновлення додаткових груп і дитячих садків Києва. Програма розрахована на 2 роки, вартість кожного мікропроекту не має перевищувати 300 тисяч євро.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024