Головна  →  Новини  →  22 липня 2015

Валентин Мондриївський провів нараду щодо функціонування тимчасових споруд на території Подільського району (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду щодо функціонування тимчасових споруд на території Подільського району (фото)

20 липня 2015 року під головуванням Валентина Мондриївського відбулася нарада щодо розміщених на території району тимчасових споруд, участь у якій взяли керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

Як поінформував в.о. генерального директора КП «Поділ-благоустрій» Дмитро Коротков , на території  Подільського району  налічується більше 80 незаконно встановлених кіосків. У більшості відсутності дозвільні документи  або договір про сплату пайової участі, інші розташовані з порушенням положень Державних будівельних норм. «Станом на 20 липня спільними зусиллями міських та районних служб демонтовано близько півсотні кіосків.Робота в цьому напрямку ведеться щоденно», - сказав директор підприємства.

Валентин Мондриївський зауважив, що на даний час Комплексна схема є єдино можливим законним механізмом впорядкування розміщення тимчасових споруд в столиці. «Комплексна схема розміщення враховує інтереси всіх сторін та має відкриту процедуру визначення  місця розташування тимчасових споруд. Основне завдання - створити умови для цивілізованої торгівлі з урахуванням потреб кожного учасника -  мешканців, суб’єктів господарювання та влади, особливо, в частині контролю за дотримання передбачених законодавством норм та правил, встановлення вимог до утримання тимчасових споруд, здійснення благоустрою та озеленення прилеглих територій», - зауважив голова району та додав, що мер Києва Віталій Кличко тримає на особистому контролі питання наведення ладу в цій сфері.

За результатами наради Валентин Мондриївський дав доручення провести зустрічі з підприємцями району та опрацювати місця переносу тимчасових споруд відповідно до схеми розміщення, а також сформовано протокол доручень щодо оперативного вирішення всіх питань, що виникають під час впорядкування таких споруд.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024