Головна  →  Новини  →  20 липня 2015

Валентин Мондриївський провів розширену нараду щодо актуальних питань проведення шостої черги часткової мобілізації на території Подільського району (фото)

Валентин  Мондриївський  провів розширену нараду щодо актуальних питань проведення шостої черги часткової мобілізації на території Подільського району (фото)

У рамках виконання Указу Президента України "Про часткову мобілізацію" Валентин  Мондриївський провів розширену нараду з представниками військкомату, прокуратури, міжрайонного відділу СБУ, управління міліції, відділу ДАІ, головами ОСН, ОСББ, ЖБК, керівниками ЖЕД КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району міста Києва” та працівниками Подільської райдержадміністрації щодо проходження шостої хвилі часткової мобілізації на території району.

Голова району звернув увагу керівників підприємств, що обслуговують житловий фонд району про необхідність активізувати poбoтy з oпoвiщeння зa мicцeм пpoпиcки вiйcькoвoзoбoв’язaних. Також мова йшла про питання відповідальності у разі виявлення порушень чинного законодавства у сфері призову та мобілізації, направлення матеріалів відносно вказаних осіб до правоохоронних органів та органів прокуратури.

«Є цілий ряд питань, які пов’язані з проведенням мобілізації на території району. Наше завдання максимально сприяти військкомату в проведенні мобілізаційних заходів. Всі керівники правоохоронних органів, прокуратури, установ та організацій району повинні підійти до питання надзвичайно відповідально, оскільки мова йде про рівень обороноздатністі країни. Кожен на своєму місці має зробити вже можливе для того, щоб цей показник підвищити, а тих хто перешкоджає цьому – притягти до відповідальності», - сказав голова району. Він додав, що мобілізаційні заходи 6-ї хвилі триватимуть до 17 серпня включно.

Військовий комісар Подільського району Олексій Привала закликав всіх керівників, які мають відношення до мобілізаційного процесу, посилити виконання вимог Указу Президента щодо її проведення, координувати зусилля для досягнення належного результату призову. Найбільшою проблемою щодо проходження цієї хвилі він називав вручення повісток. 

«Ця черга мобілізації проводиться для того, щоб замінити військових, які знаходяться на передовій і були призвані під час третьої хвилі. Жодного мобілізованого не відправлять у зону бойових дій без проходження відповідного навчання. Спільна робота щодо своєчасного оповіщення військовозобов’язаних та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед подолян заходів мобілізації, соціального і правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей дасть можливість вчасно та якісно підготувати зміну нашим хлопцям, які повернуться додому та призвати до лав ЗСУ необхідну кількість військовозобов’язаних», - зауважив військовий комісар.

За результатами наради Валентин Миколайович дав доручення щоденно інформувати його про перебіг мобілізаційних заходів в районі та про виникнення будь-яких проблем з цього питання задля оперативного їх вирішення.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024