Головна  →  Новини  →  17 липня 2015

Валентин Мондриївський: «Розливайки» - це не бізнес, а свідоме злочинне споювання населення. З допомогою правоохоронних органів ми ліквідуємо їх першочергово» (фото)

Валентин Мондриївський: «Розливайки» - це не бізнес, а свідоме злочинне споювання населення. З допомогою правоохоронних органів ми ліквідуємо їх першочергово» (фото)

15 липня 2015 року під головуванням Валентина Мондриївського відбулося перше засідання районної комісії з питань демонтажу тимчасових споруд на території Подільського району. В його роботі взяли участь представники Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, районних органів МВС, прокуратури, СБУ, податкової інспекції, ПАТ «Київенерго» та комунальних підприємств району.

«Головним завданням нашої комісії  є наведення ладу в районі, зокрема, в частині, що стосується питань розміщення тимчасових споруд будь-якого призначення. Ми продовжуємо спільними зусиллями боротьбу з торгівельними кіосками, що встановлені  без необхідних дозволів та «розливайками». Схема роботи досить прозора і зрозуміла: виявляємо порушників, попереджаємо, пропонуємо здійснити добровільний демонтаж, у разі не виконання цієї вимоги - демонтуємо», - звернувся до членів комісії голова району.

Валентин Миколайович також звернув увагу представників правоохоронних органів на роботу торгівельних кіосків, що продають алкогольні напої на розлив та без будь-яких документів чи ліцензій: «Розливайки» - це не бізнес, а свідоме злочинне споювання населення. Прошу максимально долучиться до ліквідації цих осередків. З допомогою правоохоронних органів ми повинні демонтувати їх першочергово», - сказав голова району. 

За результатами засідання складено протокол доручень та визначені першочергові завдання – уточнити перелік тимчасових споруд, які розміщені на території району без договорів пайової участі в утриманні об’єкту благоустрою та інформаційного талону або не входять до Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд, попередити їх власників та скласти графік демонтажу.

Також, відповідно до порядку денного було затверджено план роботи комісії на поточний рік та прийнято рішення про те, що засідання будуть проводитися не менше одного разу на місяць або по мірі необхідності.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024