Головна  →  Новини  →  15 липня 2015

Валентин Мондриївський проінспектував готовність навчальних закладів до нового навчального року (фото)

Валентин Мондриївський проінспектував готовність навчальних закладів до нового навчального року (фото)

Голова Подільської  районної в місті Києві держадміністрації Валентин Мондриївський у рамках перевірки готовності навчальних закладів району до навчального року відвідав середню загальноосвітню школу № 262. Наразі у школі триває капітальний ремонт харчоблоку.

Як поінформувала заступник директора, будівельники повністю знімають штукатурку, підлогу, міняють вікна, двері, комунікації, вентиляцію. Деякі приміщення зазнали змін, відповідно до сучасних вимог. До 1 вересня заплановано повністю завершити ремонт 147 кв м приміщення харчоблоку загальною вартістю 200 тис.грн.

«У школі діти проводять майже весь свій день. І саме від умов, створених в навчальному закладі, великою мірою залежить гармонійний розвиток дитини. Сьогодні міською владою робиться все можливе, щоб юні кияни росли здоровими й міцними. Звичайно, мова йде і про матеріально-технічну забезпеченість навчального процесу, і про тепло в приміщеннях, але дуже важливо в яких умовах готується їжа. Тому, у серпні зможемо прийняти виконані роботи та перевірити їх якість. Кожна школа району має бути в нормальному стані, щоб діти могли вчитись та харчуватися у світлих, відремонтованих приміщеннях», - зауважив Валентин Миколайович.

Відповідно до Програми соціально-економічного розвитку міста Києва цього року у школах та дитячих садочках району заплановано провести ряд робіт у рамках підготовки до нового навчального року. Так, буде проведено заміну вікон, капітальний ремонт внутрішніх систем центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання, каналізації, утеплено фасади, відремонтовано харчоблоки та дахи будівель.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024