Головна  →  Новини  →  14 липня 2015

Голова Подільського району привітав командування та екіпаж фрегату «Гетьман Сагайдачний» з 22-ю річницею підняття Військово-Морського прапору на кораблі (фото)

Голова Подільського району привітав командування та екіпаж фрегату «Гетьман Сагайдачний» з 22-ю річницею підняття Військово-Морського прапору на кораблі (фото)

11 липня, в Одесі на фрегаті Військово-Морських Сил Збройних Сил України «Гетьман Сагайдачний», відзначили 22 річницю від дня підняття на кораблі прапору українських ВМС. Голова Подільського району Валентин Мондриївський на запрошення Командира фрегату Дениса Іваніна також долучився до святкових заходів та привітав моряків з визначною подією.

«Щиро вітаю вас із Днем корабля та з двадцять другою річницею підняття Військово-Морського прапора на фрегаті «Гетьман Сагайдачний»! Це визначне свято, адже день підняття прапора є початком служби корабля і головною подією в житті його екіпажу. Подоляни пишаються тим, що наш район та фрегат «Гетьман Сагайдачний» поєднують давні шефські зв’язки. Запевняю, що докладу максимум зусиль для того, щоб вони міцніли та розвивалися. Від щирого серця бажаю вам натхнення та успіху у нелегкій флотській службі, злагоди та добробуту вашим родинам, міцного здоров’я, непохитної віри, оптимізму та , традиційно, семи футів під кілем», - звернувся до командування та екіпажу Валентин Миколайович. Голова району вручив грамоти військовим морякам за сумлінне виконання службових обов’язків.

Також привітати екіпаж флагманського корабля флоту прибули перший заступник командувача ВМС ЗС України контр-адмірал Андрій Тарасов, представники командування українських ВМС, Західної військово-морської бази, бригади надводних кораблів, ветерани Збройних Сил і корабля, священнослужителі.

Після традиційного фотографування, для гостей було проведено екскурсію фрегатом. А на причалі для екіпажу «Гетьмана Сагайдачного» та моряків відбувся концерт групи артистів Центру військово-музичного мистецтва ВМС Збройних Сил України.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024