Головна  →  Новини  →  13 липня 2015

Валентин Мондриївський перевірив якість виконання ремонту покрівель у будинках району (фото)

Валентин Мондриївський перевірив якість виконання ремонту покрівель у будинках району (фото)

У Подільському районі тривають роботи з капітального ремонту житлового фонду міста.  Голова Подільського району спільно з мешканцями та представником підрядника проінспектували ремонти дахів житлових будинків на вулицях Копилівська, 21 Захарівська, 3 та Вишгородська, 33. У цих будинках буде замінено більше 3 тис. кв. м покрівлі. Основну увагу Валентин Миколайович звернув на якість матеріалу, котрим підрядники вкрили дах, на герметизацію отворів, примикань та стиків.

“Ремонти дахів в подільських будинках востаннє проводилися більше 20 років тому, як результат - житловий фонд застарілий та потребує ремонту. Зараз ми активно займаємося саме цими видами робіт, щоб до початку осінньої пори була можливість перевірити їх виконання. Остаточний висновок про якість відновлення покрівлі можна буде зробити тільки після опадів”, - зауважив голова. Він також звернувся до мешканців з проханням долучитися до контролю виконання робіт. Всі жителі, з якими спілкувався Валентин Миколайович, висловили слова подяки за проведений ремонт, а також обговорили з головою району питання, які турбують їх у сфері житлово-комунального господарства.

Преставник підрядної організації, яка проводить ремонт покрівлі, запевнив, що у роботі використовують якісні матеріали, які забезпечать комфорт жителів та враховуються всі зауваження інспекційних служб району.

Подібні перевірки Валентин Мондриївський проводитиме щотижня.

Нагадаємо, що відповідно до міської програми капітального ремонту об'єктів житлового столиці у Подільському районі також проводяться роботи з утеплення фасадів, ремонту під'їздів, внутрішньоквартальних та міжквартальних під'їздів, ліфтів та сходових клітин.

Переглянути всі фото

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024