Головна  →  Новини  →  10 липня 2015

Голова Подільського району Валентин Мондриївський провів засідання оперативного штабу по підготовці до нового опалювального сезону (фото)

Голова Подільського району Валентин Мондриївський провів засідання оперативного штабу по підготовці до нового опалювального сезону (фото)

9 липня 2015 в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років. Участь в якому взяли керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій/

 На порядку денному засідання  - виконання робіт після проведення аварійних розриттів, встановлення та повірка лічильників теплової енергії, виконання капітального ремонту житлового фонду, обслуговування ліфтового господарства, претензійна робота щодо сплати населенням за житлово-комунальні послуги, покіс трави та прибирання території району.

Відповідно до розпорядження райдержадміністрації від 28.05.15 №356 "Про підготовку господарства Подільського району до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років" в районі розпочалась підготовка до нового опалювального сезону.  Присутні керівники  доповіли про заплановані заходи по  підготовці об’єктів до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років та хід їх реалізації.

 Як поінформував в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Валерій Кухарчук, загальний обсяг робіт щодо  своєчасної підготовки житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період у Подільському районі становить 45 %. Також активно ведеться робота щодо  виконання заходів зі встановлення будинкових засобів обліку теплової енергії. Протягом року у будинках району заплановано встановити 135 таких лічильників.

 «До початку нового опалювального сезону в районі  потрібно вчасно провести всі заплановані роботи, особливо звернути увагу на виконання заходів по енергоефективності. Звичайно, окрім утеплення та застосування енергозберігаючих технологій під час виконання ремонтних робіт у будинках, встановлення приладів обліку тепла - це одне з основних завдань програми енергозбереження.Облік споживання паливно-енергетичних ресурсів дасть можливість заощадити значні кошти та змусить пильніше ставитися балансоутримувачів та мешканців будинку до збереження тепла», - зауважив Валентин Миколайович.

По всім розглянутим питанням були дані відповідні доручення та встановлені терміни їх виконання.

  

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024