Головна  →  Новини  →  7 липня 2015

Валентин Мондриївський: «У вихідні та святкові дні, зважаючи на велике скупчення людей на Подолі, районні комунальники працюють у посиленому режимі»

Валентин Мондриївський: «У вихідні та святкові дні, зважаючи на велике скупчення людей на Подолі, районні комунальники працюють у посиленому режимі»

Сьогодні у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з актуальних питань життєдіяльності району.

Під час наради Валентин Мондриївський зупинився на питанні прибирання району у святкові та вихідні дні, ліквідації МАФів та стихійної торгівлі, організації роботи по ліквідації аварійних розриттів та відновленні благоустрою на інженерних мережах ПАТ “Київенерго”. Керівник району зауважив, що робота комунальних служб з прибирання району покращилася. «У вихідні я об'їзжав Поділ, скажу що, не зважаючи на відпускний період, людей в центральній частині досить багато. Комунальні служби спрацювали нормально, територія була в задовільному санітарному стані», - сказав Валентин Миколайович. Також керівник району дав доручення продовжувати роботу в такому режимі, особливо звернути увагу на зелені зони та зони відпочинку, оскільки, окрім сміття є ймовірність залишених багать, що можуть призвести до пожеж. Як поінформував начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Подільського району, протягом кількох днів у Києві переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. «Звертаюся до всіх керівників комунальних служб району щоб пильнували ситуацію, бо є велика загроза виникнення пожеж. У разі виявлення надзвичайної ситуації, обов’язково повідомляйте відповідні служби», - зауважив Геннадій Васильович та нагадав, що в управлінні працює цілодобово черговий, до якого можна звернутися за номером телефону: 482-51-74.

Також під час засідання велику увагу було приділено проблемі вивезення великого габаритного сміття, прибирання безгосподарних територій. Також мова йшла про знесення аварійних дерев, вивезення побутового і габаритного сміття з приватного сектору, ремонту міжквартальних та внутрішньоквартальних проїздів тощо. Голова райдержадміністрації дав доручення керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів райдержадміністрації тримати на постійному контролі графіки виконання цих робіт. «Благоустрій, озеленення та поліпшення санітарного стану району – це постійний безперервний процес. Це щоденна, кропітка робота усіх комунальних служб. Ми маємо докласти максимум зусиль для наведення порядку у районі заради комфортного життя та відпочинку киян і, зокрема, подолян», - підсумував Валентин Миколайович.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024