Головна  →  Оголошення  →  4 жовтня 2013

Про проведення конкурсу з відбору районних громадських організацій, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва на 2014 рік.

Комісія при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (далі Комісія) з відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету м. Києва повідомляє про початок відбору районних громадських організацій, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки у 2014 р.  з бюджету м. Києва   відповідно до міської цільової програми «Соціальне партнерство» на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради  від 17.02.2011 № 23/5410, (зі змінами).

Прийом заявок проводиться з початку розміщення оголошення до 18.10.2013 року.

Відбір буде проведено 30.10.2013 року о 15.00 год. в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (за адресою: Контрактова площа, 2, кім.9).

Для участі у конкурсі з відбору районних громадських організацій допускаються громадські організації: інвалідів,ветеранів,  багатодітних сімей та Червоного хреста , що зареєстровані у встановленому законодавством порядку та  які заявили про себе в соціумі Подільського району міста Києва, мають статус районних організацій і діяльність яких поширюється на територію Подільського району м. Києва,

Для участі у відборі районні громадські та благодійні організації, діяльність яких має соціальну спрямованість особисто подають секретарю Комісії  Росол В.М. за адресою:               м. Київ, вул. Ярославська, 31-б, кім. 201 (тел. для довідок 425-88-42) заявку та додають:

- копію статуту громадської та благодійної організації;

- копію свідоцтва про реєстрацію громадської та благодійної організації;

- копію довідки про реєстрацію у відповідному органі державної податкової служби;

- копія протоколу засідання вищого органу управління про склад керівництва;

- копія звіту про діяльність громадської та благодійної організації за формою державного статистичного спостереження N 1-ПГО «Звіт про політичні партії та громадські організації»;

- календарний план та змістовне наповнення заходу (програми);

- розрахунки та обґрунтування за напрямами використання бюджетних коштів на цілі, пов’язані із статутною діяльністю із зазначенням кількості членів організації по категоріях осіб; що входять до складу громадської чи благодійної організації.

Зазначені документи засвідчуються підписом керівника, скріплюються печаткою громадської чи благодійної організації.

Одночасно громадські та благодійні організації  надають інформацію про наявність кадрового, матеріально - технічного і методичного забезпечення діяльності організації .

Громадські та благодійні організації, які отримували бюджетні кошти в поточному році, подають також звіт про їх використання, завізований органом Державного казначейства та пояснювальну записку до звіту із відповідними підтверджуючими документами. 

Комісія при Подільській районній в місті Києві державній  адміністрації з відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки підтримки з бюджету м. Києва

                                         

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024