Головна  →  Новини  →  25 червня 2015

Валентин Мондриївський зустрівся з мешканцями мікрорайону Виноградар (фото)

Валентин Мондриївський зустрівся з мешканцями мікрорайону Виноградар (фото)

Під час минулого особистого прийому до Валентина Мондриївського звернувся житель Подільського району, який мешкає в будинку на вул. Г.Гонгадзе, 18ж, стосовно декількох питань. 23 червня голова району  спільно з депутатом Київради Олексієм Окопним, керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району виїхали на місце задля вирішення порушених питань. Поспілкуватися з депутатами вийшли і мешканці інших будинків.

Серед основних звернень – облаштування квітника, демонтаж кіоску за адресою вул. Г.Гонгадзе, 20, оновлення дитячого майданчика на прибудинковій території та неналежне прибирання магазином «Екомаркет» прилеглої території. Також жителі мікрорайону Виноградар виявили хвилювання щодо подальшої долі покинутого будівництва поруч з будинком і попросили сприяти облаштуванню зони відпочинку та вбиральні для водіїв біля кінцевої зупинки транспорту на вул.Гонгадзе.

Всього під час виїзду мешканці порушили близько десяти питань, за якими керівником району надані відповідні доручення, а також депутати пообіцяли посприяти у вирішенні проблем, що відносяться до компетенції Київради.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024