Головна  →  Новини  →  23 червня 2015

Валентин Мондриївський привітав працівників райдержадміністрації з професійним святом (фото)

Валентин Мондриївський привітав працівників райдержадміністрації з професійним святом (фото)

Сьогодні в порядку денному апаратної наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств району, окрім питань життєзабезпечення, були і святкові. Валентин Миколайович привітав колег з Днем державної служби та вручив грамоти за сумлінну працю.

«Як правило, в цій залі ми збираємося на колегії, робочі наради, збори тощо. Але, як говорять, і в нашому напруженому повсякденному житті є місце для свята. Сьогодні ми відзначаємо День державної служби України – професійне свято державних службовців.Саме від нашого з вами професіоналізму, патріотизму і порядності повною мірою залежить темпи та якість соціально-економічних перетворень у районі. Кожен з нас на своєму місці формує думку та впливає на довіру мешканців до влади. Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків!», - звернувся до присутніх голова району.

Заступник голови з гуманітарних питань Віктор Смирнов також повідомив про низку святкових заходів, що відбудуться цими вихідними в районі. «На вихідних у Подільському районі  відбудуться різноманітні заходи та події. На Контрактовій площі пройде четвертий фестиваль «Made in Ukraine», через центральну частину району пролягатиме маршрут змагань в рамках етапу Кубка Європи по тріатлону - Kyiv Triathlon Cup 2015, на столичному Арт-причалі відбудеться кінофестиваль «Відкрита ніч – дубль 18», а також 27 червня на вул. Мостицькій, 9 (КДЦ Подільського району) пройде День здоров’я, під час якого всі охочі матимуть можливість безкоштовно отримати консультацію лікарів»,  - зауважив Віктор Володимирович.

Зважаючи на масові заходи, велику кількість киян та гостей столиці цими вихідними на Подолі, Валентин Миколайович зосередив увагу присутніх на необхідності активізувати роботу з прибирання району, створити мобільні бригади для підтримки чистоти та посилити  контроль за благоустроєм та недопущенням накопичення сміття.

За результатами наради головою надано відповідні доручення до виконання керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Подивитися всі фото

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024