Головна  →  Новини  →  18 червня 2015

Валентин Мондриївський: «Плідна співпраця з органами самоорганізації населення району дасть можливість якісно проконтролювати виконання ремонтних робіт в кожному конкретному будинку» (фото)

Валентин Мондриївський: «Плідна співпраця з органами самоорганізації населення району дасть можливість якісно проконтролювати виконання ремонтних робіт в кожному конкретному будинку» (фото)

Сьогодні, окрім звичних учасників,  на засідання оперативного штабу з питання підготовки господарства Подільського району до осінньо-зимового періоду запросили керівників органів самоорганізації населення та представників підрядних організацій, які виконують ремонтні роботи в будинках району.

За ініціативи мера Києва Віталія Кличка прийнято рішення про активне залучення ОСНів до контролю за якістю ремонтних робіт у житлових будинках комунальної власності міста Києва. У Подільському районі працюють чотири такі органи самоорганізації в мікрорайонах Нивки, Мостицький, Виноградар та Куренівка. Керівники трьох з них взяли участь у засіданні штабу.

«Як ви знаєте, ОСНи отримали повноваження безпосередньо контролювати якість поточних та капітальних ремонтів житлових будинків, оскільки краще ніж мешканці, що живуть в них, ніхто не зможе це зробити. Підрядні організації повинні надати конкретні графіки виконання цих робіт, щоб подоляни знали, коли роботи почнуться і коли завершаться. Таким чином, вони допоможуть якісно проконтролювати та вказати на виявлені недоліки під час ремонту», - зауважив Валентин Мондриївський.

Крім того, відповідно до порядку денного засідання штабу перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик поінформував про стан виконання робіт по відновленню дорожнього покриття після розриттів, одержання актів готовності будинків до опалювального сезону 2015-2016, ситуації щодо ліфтового господарства та проходження гідравлічних випробовувань в районі.

За результатами засідання штабу напрацьовано протокол доручень до виконання керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району. 

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024