Головна  →  Новини  →  19 червня 2015

Валентин Мондриївський привітав медичних працівників Подільського району з професійним святом (фото)

Валентин Мондриївський привітав медичних працівників Подільського району з професійним святом (фото)

Щорічно в третю неділю червня в Україні відзначається День медичного працівника. З цієї нагоди в консультативно-діагностичному центрі Подільського району  відбулися  святкові заходи.

Валентин Мондриївський привітав подільських медиків з  професійним святом та вручив грамоти за високий професіоналізм та відданість роботі.

«Сьогодні у Подільському районі на варті здоров’я громадян стоять близько шести тисяч медичних працівників, котрі щодня допомагають людям зберегти та підтримати найдорожче в житті кожного – здоров’я. Щиро дякую вам, медики, за самовіддану працю, високий професіоналізм, відкриті серця та золоті руки. Бажаю міцного здоров’я, миру, добра, родинної злагоди, успіхів у вашій нелегкій, але такій безцінній праці», -  звернувся до присутніх Валентин Миколайович.

До святкування долучилися представники всіх медичних закладів району, а після привітань на гостей чекав святковий концерт у виконанні гурту «Файні хлопці».

Довідково:  в закладах охорони здоров’я, територіально розташованих у Подільському районі, працюють біля 6000 осіб  (5951), серед яких:  члени - кореспонденти Академії медичних наук, професори, доктори медичних наук та кандидати медичних наук, наукові співробітники;  17–ть лікарів удостоєні почесного звання „Заслужений лікар України”;  1-а медична сестра має звання „Заслужений працівник охорони здоров’я”, а в щоденній роботі медичним працівникам допомагають біля двох тисяч працівників адміністративно-господарської служби.

Переглянути всі фото 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024