КМДА Київська міська державна адміністрація


11 червня 2015

Валентин Мондриївський зустрівся з Бурмістром дільниці Середмістя Варшави Войцехом Турковскі (фото)

Валентин Мондриївський зустрівся з Бурмістром дільниці Середмістя Варшави Войцехом Турковскі (фото)

10 червня 2015 року у рамках розвитку партнерських зв’язків відбулась зустріч голови Подільської райдержадміністрації Валентина Мондриївського з Бурмістром дільниці Середмістя міста-столиці Варшави паном Войцехом Турковскі.

Під час зустрічі сторони обговорили питання налагодження співпраці районів у галузях туризму, освіти, збереження культурної спадщини та місцевого самоврядування. Зокрема, Валентин Мондриївський наголосив, що для Подільського району важливо вивчити досвід Варшави щодо розвитку туристичної галузі, оскільки наразі є актуальним питання відновлення туристичної привабливості району в рамках реалізації програми «Київ самобутній». Саме в цьому напрямку досвід Середмістя є чудовим прикладом для Подолу.

 «Подільський район зацікавлений у поглибленні та розвитку співробітництва між районами Києва та Варшави, у налагодженні плідних освітніх та культурних зв’язків. Для нас важливий європейський досвід та приклад успішної організації роботи у різних сферах діяльності як на місцевому рівні, так і на рівні дільниці», – зазначив Валентин Мондриївський. Також голова району подякував Бурмістру за активну участь у розвитку партнерських зв’язків та побажав гарно провести час на Подолі.

Після зустрічі з Валентином Миколайовичем польські колеги відвідали ліцей «№100 «Поділ», табір з денним перебуванням дітей дошкільного закладу № 676, де ознайомилися з умовами відпочинку дітей, організацією роботи табору та мовної школи для відпочиваючих. Також долучилися до оглядової екскурсії Андріївським узвозом та старою частиною Подолу, відвідають Національний університет «Києво – Могилянська академія».

Нагадаємо, 15 вересня 2014 року між дільницею Середмістя міста столиці Варшави та Подільським районом було підписано меморандум про наміри щодо налагодження партнерського співробітництва та поглиблення співпраці  у різних сферах діяльності. З метою реалізації цих намірів 9-11 червня 2015 року у Подільському районі перебуває делегація дільниці Середмістя столичного міста Варшави на чолі з Бурмістром Войцехом Туровскі.

Всі фото: /gallery/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.