Головна  →  Новини  →  9 червня 2015

Валентин Мондриївський: «Експлуатаційні дільниці зобов’язані завчасно поінформувати подолян про планові відключення гарячої води, а також про час її відновлення» (фото)

Валентин Мондриївський: «Експлуатаційні дільниці зобов’язані завчасно поінформувати подолян про планові відключення гарячої води, а також про час її відновлення» (фото)

Сьогодні у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з актуальних питань життєдіяльності району.

Під час наради Валентин Мондриївський зупинився на питанні проходження гідравлічних випробовувань та підготовки господарства району до осінньо-зимового періоду. Оскільки, у зв’язку з ремонтом найбільш зношених ділянок мереж, що виявлені після випробовувань, у 44 будинках Подільського району відсутня гаряче водопостачання.

«Зазвичай  підготовка до опалювального періоду передбачає тимчасове призупинення постачання води для проведення ремонтів тепло- та водомереж. Мешканці району повинні завчасно бути поінформовані про припинення подачі води та про час її відновлення, а не тоді, коли відкрили кран», - зауважив голова. Валентин Миколайович наголосив на персональній відповідальності керівників житлово-експлуатаційних дільниць за несвоєчасне попередження мешканців про відсутність водопостачання.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності закриття звернень громадян, в частині житлово-комунального господарства, оскільки левова частка всіх звернень, що надходять до райдержадміністрації припадає саме на цю категорію.

Обговорили також питання виконання ремонтних робіт в будинках, де головним розпорядником коштів є Подільська райдержадміністрація, роботу ліфтового господарства, культурно-мистецькі заходи, що заплановані в районі та інші поточні питання.

За результатами наради голова району надав відповідні протокольні доручення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024