Головна  →  Новини  →  5 червня 2015

Валентин Мондриївський відвідав дитячий садок №188 (фото)

Валентин Мондриївський відвідав дитячий садок №188 (фото)

Валентин Мондриївський відвідав дошкільний навчальний заклад  санаторного типу №188 “Ластівка”, що на вул. Маршала Гречка, 6а. У закладі найближчим часом планується ремонт даху. Тож очільник району проінспектував стан підготовки до цих робіт, а також оглянув приміщення, у яких займаються діти, харчоблок, процедурні кабінети та кімнати відпочинку.

Валентин Миколайович поспілкувався із завідувачкою закладу Тетяною  Овчаренко та батьками, які прийшли забирати малят. «Підтримка навчальних закладів, розвиток дошкілля є одним із наших найважливіших завдань і на цьому постійно наголошує мер Києва. Приємно, що ці питання ми спільно з батьками поступово вирішуємо, адже вкладаємо в наше майбутнє – дітей,” - сказав голова райдержадміністрації.

На даний час заклад відвідує 187 діток, функціонує 9 груп, територія складає більше 1 га. Садочок санаторного типу, спеціалізується на захворюваннях верхніх дихальних шляхів, тому в ньому працює лор-кабінет, проводяться фіто-процедури та ін. У садочку панує затишна, домашня атмосфера.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024