Головна  →  Новини  →  2 червня 2015

Валентин Мондриївський: «До керівників, які неналежним чином виконують звернення громадян, будемо застосовувати жорсткі адміністративні засоби впливу» (фото)

Валентин Мондриївський: «До керівників, які неналежним чином виконують звернення громадян, будемо застосовувати жорсткі адміністративні засоби впливу» (фото)

2 червня Валентин Мондриївський провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

Традиційно, об’їхавши перед нарадою район, голова райдержадміністрації звернув увагу присутніх на санітарний стан території, особливо в центральній частині Подолу. «Святкування Дня Києва та Дня столиці пройшло на належному організаційному рівні та з залученням великої кількості киян та гостей столиці. Більше тисячі митців щодня брали участь у ярмарці на Андріївському узвозі. Зверніть увагу на оперативне приведення території центральної частини району до належного санітарного стану, а також мікрорайонів, де теж проводилися заходи», - звернувся до директорів комунальних підприємств керівник району.

Також одним з основних питань, що розглядалися на нараді стала якість опрацювання звернень громадян. Валентин Миколайович зазначив, що саме результат розгляду, достовірність наданої інформації та своєчасність опрацювання звернень мешканців буде основним критерієм при визначенні оцінки діяльності керівника як структурного підрозділу, так і комунального підприємства. «До керівників, які неналежним чином опрацьовують звернення громадян та формально надають відписки, будемо застосовувати жорсткі адміністративні засоби впливу. Ми працюємо для людей, вони наш ключовий орієнтир і їхні заяви – це показник роботи влади на місцях», - зауважив голова.

Крім того, під час наради обговорили питання покосу трави, зупинки ліфтів у багатоповерхових будинках, несанкціонованої торгівлі, встановлення літніх майданчиків, проходження гідравлічних випробовувань та аварійні відключення водопостачання в житлових будинках Подільського району.

За результатами наради підготовлено протокол доручень для подальшого виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024