Головна  →  Оголошення  →  15 березня 2024

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО»  повідомляє про наміри щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Виробничий майданчик - Котельня СП «КИЇВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» КП «КИЇВ-ТЕПЛОЕНЕРГО».

На виробничому майданчику розташована котельня.

Мета: отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу стаціонарними джерелами для існуючого об’єкта.

Джерелами викидаються наступні забруднюючі речовини: Ртуть та її сполуки в перерахунку на ртуть (0,000004 т/рік); Оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту (1,225323 г/с; 1,455 т/рік); Азоту (1) оксид (N 2 O) (0,004 т/рік); Оксид вуглецю (0,160347 г/с; 0,397 т/рік); Вуглецю діоксид (2365,844 т/рік); Метан (0,042 т/рік).

На підприємстві відсутні виробництв і технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології і методи керування. Підприємство не підлягає оцінці впливу на довкілля.

Аналіз даних інвентаризації джерел викидів свідчить про те, що фактичні викиди забруднюючих речовин менші, ніж нормативні граничнодопустимі викиди, заходи щодо скорочення обсягів викидів не плануються.

Встановлені нормативи гранично-допустимих викидів дотримуються. Перевищення гранично-допустимих концентрацій на межі санітарно-захисної зони відсутні.

Зауваження та пропозиції громадських організацій та окремих громадян щодо намірів підприємства просимо надсилати в місячний термін після публікації до Департаменту захисту довкілля та адаптації до змін клімату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: 04080, м. Київ, вул. Турівська, 28; тел. 366-64-10, 366-64-11, e-mail: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024