Головна  →  Оголошення  →  11 грудня 2023

Керівникам підприємств, установ, організацій Подільського району

Керівникам підприємств, установ, організацій Подільського району

Відповідно до ст. 19 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» Подільська районна в місті Києві державна адміністрація нагадує про необхідність суб’єктам господарської діяльності погоджувати поточні плани роботи підприємств, установ та організацій з питань охорони навколишнього природного середовища і використання природних ресурсів.

Поточні плани подаються в трьох примірниках, до яких додається у двох примірниках звіт по виконанню природоохоронних заходів, передбачених поточним планом за попередній рік. На погодження до Подільської райдержадміністрації поточні плани та звіти прохання надати до 15 січня 2024 року. З метою підвищення ефективності аналітичного опрацювання інформації, яка надається підприємствами, установами та організаціями міста Києва, та впровадження системного підходу до узагальнення зазначеної інформації управління екології та природних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) рекомендував єдину форму вищезазначених поточних планів (додається).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024