Головна  →  Оголошення  →  29 листопада 2023

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин

Повідомлення про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ ПАРАФІЇ ВОЛОДИМИРСЬКОЇ ІКОНИ БОЖОЇ МАТЕРІ У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА.

Код за ЄДРПОУ: 25772726.

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти: м. Київ, Подільський р-н, пр-т Радянської України, буд. 1/102, кв. 54, тел. (067) 496 53 75, e-mail: [email protected].

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: м. Київ, Подільський р-н, пр-т Георгія Гонгадзе, 21-А.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для новоствореного об’єкту ІІІ групи. Відомості про наявність висновку з ОВД: Згідно ст. 3 ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля”, підприємство не підлягає оцінці впливу на довкілля.

Загальний опис об’єкта: Спеціалізація підприємства: діяльність релігійних організацій. Джерелами викидів є наступне обладнання: топочна-твердопаливний водогрійний котел ALTEP-50.

Відомості щодо видів та обсягів викидів (т/рік): діоксид азоту0,012; оксид вуглецю-1,202; діоксид сірки-0,0004; речовини у вигляді суспендованих твердих частинок-0,001; азоту (1) оксид N2O-0,0007; метан0,0009; НМЛОС-0,008; вуглецю діоксид-17,397.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: не встановлюються, для об’єкту ІІІ групи.

Перелік заходів щодо скорочення викидів: не передбачені, оскільки відсутні нормативні перевищення викидів.

Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди не перевищують затвердженні граничнодопустимі нормативи, а викиди забруднюючих речовин, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється державний облік, не перевищують гігієнічних нормативів.

З приводу зауважень та пропозицій звертатись до департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) за адресою: м. Київ, вул. Турівська, 28, тел. 366-64-10, e-mail: [email protected]. Строки подання зауважень та пропозицій: 30 календарних днів з дня публікації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024