Головна  →  Новини  →  25 травня 2015

У Подільському районі для родин, які вимушено покинули свої домівки, провели благодійну акцію (фото)

У Подільському районі для родин, які вимушено покинули свої домівки, провели благодійну акцію (фото)

У рамках підтримки вимушених переселенців, Посольство Угорщини в Україні спільно з Червоним Хрестом та Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією провели благодійний захід по наданню допомоги переселенцям з дітками віком від 0 до 3-х років, які проживають на території Подільського району.

206 родинам, які змушені були покинути свою домівку в Криму та Донбасі передали подарунки для догляду за дитиною та сертифікати на придбання продуктів харчування .

До благодійного заходу долучилися надзвичайний посланник і повноважний міністр, заступник глави місії Посольства Угорщини в Україні Ласло Чаба Пап, заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов, голова Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста Тетяна Гоєнко та інші почесні гості.

Артисти районного Будинку дитячої творчості, зокрема ансамблі «Співаночка» та « Колібрі» подарували дітям і гостям чудову концертну програму.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024