Головна  →  Новини  →  18 травня 2015

Долучіться до благодійної акції по збору твердих пластикових корків для закупівлі ліків для дітей та осіб хворих на легеневу гіпертензію!

Долучіться до благодійної акції по збору твердих пластикових корків для закупівлі ліків для дітей та осіб хворих на легеневу гіпертензію!

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підтримує Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у проведенні безстрокової благодійної акції «КОРОК ЖИТТЯ» під гаслом «Корок до корка збирай ти і я – разом з тобою врятуймо життя». 
Метою акції є збір мешканцями міста Києва твердих пластикових корків від молокопродуктів, шампунів, ручок, кремів, ліків, які будуть соціальними працівниками передані до Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який в свою чергу передасть їх на переробні підприємства. Кошти від переробки будуть перераховані на рахунок Львівського Міського Благодійного Фонду «Сестри Даліли» для закупівлі ліків для дітей та осіб хворих на легеневу гіпертензію.
У Подільському районі збір корків від мешканців району відбувається у приміщенні Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: вул. Мостицька, 20, контактні телефони 460-99-64, 460-40-82

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024