Головна  →  Новини  →  16 травня 2015

Микола Дубовик відвідав родини, переміщені з тимчасово окупованої території АР Крим та зони АТО (фото)

Микола Дубовик відвідав родини, переміщені з тимчасово окупованої території АР Крим та зони АТО (фото)

З нагоди Міжнародного дня сім’ї, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик спільно з представниками районної організації товариства Червоного Хреста, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління праці та соціального захисту населення відвідали родини переміщені з тимчасово окупованої території Україна та зони проведення АТО, котрі проживають у “Місті щасливих дітей», що на Подолі.

Багатодітній родині Ганни Бордюк з с. Мирне Сімферопольської обл., яка разом з чоловіком виховує п’ятеро діток, передали гуманітарну допомогу, а саме кухонний посуд.

Також цій родині  управлінням праці та соцзахисту Подільського району призначено щомісячну адресну допомогу для покриття витрат на проживання. Родина перебуває на обліку в Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді району. Соціальні представники якого щонеділі відвідують родину на надають соціально-психологічні послуги, за можливості, гуманітарну допомогу у вигляді речей.

Дітки регулярно залучаються до культурно-просвітницьких заходів. Так сім’я відвідала театр «Тисячоліття», побувала на виставах Київського міського палацу для дітей та юнацтва, долучилася до майстер-класів та ін..

Іншим родинам Микола Григорович вручив сертифікати на придбання продуктів харчування, а працівники соціальних служб відповіли на запитання та надали роз’яснення щодо прав осіб з відповідним статусом.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024