Головна  →  Новини  →  15 травня 2015

Завершено встановлення лав та урн в сквері Петра Сагайдачного (фото)

Завершено встановлення лав та урн в сквері Петра Сагайдачного (фото)

Завершено встановлення лав та урн в сквері Петра Сагайдачного. Подоляни-зеленбудівці розпочали розбивку клумб та висадку квіткових композицій. Дощова погода не дала можливості повністюздійснити благоустрій, але найблищими сонячними днями роботу буде завершено.

"Сподіваємося, що подібний приклад благодійності стане наслідуваним і незабаром ми зможемо почути імена нових меценатів, які долучаться до благоустрою Подільського району", - зазначив Валентин Мондриївський після відвідання сверу.

Керівник проекту виробника-мецената Наталія Виблая сказала, що у сквері встановили 21 нову лаву двох варіантів – зі спинкою та без неї. «Ми перехопили ініціативу небайдужих підприємців щодо благоустрою Подільського району і даруємо лавки з урнами. Після встановлення, вони будуть передані на баланс районного комунального підприємства по утриманню зелених насаджень», - каже пані Наталія, наголосивши, що саме від подолян буде залежати, як збережеться подарунок.

Дорогі подоляни, кияни та гості столиці, запрошуємо відвідати сквер, насолодитися комфортним відпочинком та згадати вислови відомого філософа Григорія Сковороди.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024