Головна  →  Новини  →  14 травня 2015

У сквері П.Сагайдачного розпочали встановлювати лави для відпочинку та урни (фото)

У сквері П.Сагайдачного розпочали встановлювати лави для відпочинку та урни (фото)

Сьогодні ТОВ «Інтер Атлетика» спільно з подільськими зеленбудівцями почали благоустрій скверу П.Сагайдачного. Зокрема, розпочали встановлення лав для відпочинку та урн. Заплановано встановити 21 лаву і 13 урн. Родзинкою виробів є написані прямо на лавах відомі вислови Григорія Сковороди.
Також найближчим часом будуть висаджені квіткові композиції та запущено фонтан. 
Шановні подоляни та гості столиці, просимо дбайливо ставитися до оновлених лав. Адже саме від вас залежить їх естетичний вигляд та цілісність в процесі використання.

Нагадаємо,ТОВ «Інтер Атлетика», група компаній, що спеціалізується на виготовлені садово-паркового обладнання, дитячих, спортивних майданчиків та ін., відгукнулася на ініціативу Подільської райдержадміністрації долучитися до благоустрою району. Зокрема, за кошти компанії буде оновлено лави та встановлено урни у сквері Петра Сагайдачного на Контрактовій площі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024