Головна  →  Новини  →  8 травня 2015

Валентин Мондриївський привітав ветеранів «Виноградара» з 70-ю річницею Перемоги над нацизмом (фото)

Валентин Мондриївський привітав ветеранів «Виноградара» з 70-ю річницею Перемоги над нацизмом (фото)

Святкову програму для ветеранів Другої світової війни підготували вихованці дитячої музичної школи №35, що в мікрорайоні «Виноградар». На урочистості були запрошені ветерани, воїни-афганці, учасники антитерористичної операції, волонтери, соціальні працівники та мешканці житлового масиву.

Звертаючись до присутніх, Валентин Мондриївський зазначив, що цьогоріч в Україні вперше День пам’яті та примирення , 70-а річниця Перемоги над нацизмом  у Європі відзначається з урахуванням історичної пам’яті українського народу та європейських традицій.  

«Низький уклін Вам, дорогі ветерани! Здоров’я та добра Вам та Вашим родинам! Ваш подвиг назавжди буде для нас прикладом віри, мужності та самопожертви в ім’я майбутніх поколінь», - звернувся до присутніх голова району.

Також зі словами привітань до учасників зібрання звернулися помічник народного депутата України Вячеслава Константіновського Юрій Задніпряний, голова районної спілки ветеранів Афганістану Сергій Афіндуліді, голови первинних осередків мікрорайонів «Синьоозерний» та «Виноградар» Григорій Гордієнко та Іван Савченко, голова місцевого ОСН Анатолій Захарченко та інші запрошені особи.

Після промов ветерани щиро аплодували вихованцям музичної школи, які підготували для них яскраву концертну програму із творів класичної, сучасної та народної музики, а згодом продовжили спілкування за «фронтовим» столом.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024