Головна  →  Новини  →  5 травня 2015

На Андріївському узвозі встановлюють болларди

На Андріївському узвозі встановлюють болларди

За дорученням мера Києва, на Андріївському узвозі  проводиться встановлення системи регулювання транспортного руху (боллардів). В тестовому режимі система вже працює на перетині вулиць Андріївський узвіз – Боричів тік, а нагорі, біля Андріївської церкви прокладаються необхідні комунікації та встановлююється обладнання, з’їзд з узвозу на вулицю Воздвиженську ще чекає своє черги. За попередньою інформацією замовника робіт КП «Інженерний центр», всі болларди в тестовому режимі повинні запрацювати до 9-го траня.

Після тестових випробувань та налагодження системи диспетчеризації вона буде передана на обслуговування комунальному підприємству «Поділ – благоустрій».

Система регулювання транспортного руху по вулиці Андріївський узвіз встановлюється з метою обмеження проїзду різних видів транспорту, а найголовніше – задля збереження історично-архітектурної цінності найстарішої вулиці столиці. Після встановлення боллардів проїжджою частиною вулиці зможуть користуватися тільки мешканці узвозу, власники установ та закладів, які працюють на узвозі та спецтранспорт: швидка, пожежка, сміттєвози та шляховики.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024