Головна  →  Новини  →  29 квітня 2015

20 тисяч гривень на лікування прикордонників зібрали учасники Подільського районного фестивалю дитячої творчості «Семинотка» (фото)

20 тисяч гривень на лікування прикордонників зібрали учасники Подільського районного фестивалю дитячої творчості «Семинотка» (фото)

28 квітня Валентин Мондриївський відвідав районний фестиваль дитячої творчості «Семинотка» . Завершальний гала-концерт складався з кращих пісенних і хореографічних композицій у виконанні вихованців дошкільних навчальних закладів району. Вітаючи присутніх, керівник району подякував всім не тільки за організацію і проведення фестивалю, а й за активну громадянську позицію. «Ви не тільки працюєте з дітьми, ви вчите їх, як творчість може виконувати важливі соціальні завдання, об’єднувати людей і країну, підтримувати тих, хто найбільше цього потребує. Я вдячний вам за благодійну складову фестивалю, за те, що кошти, які ви зібрали на різних етапах, буде переказано у прикордонний шпиталь, де зараз лікуються захисники України», - сказав Валентин Мондриївський.

Нинішній  фестиваль Подільських дошкільнят проходив під гаслом «Я, ти, він, вона – Україна ми одна» і мав на меті, окрім художньо-естетичного виховання дітей, збір коштів для учасників антитерористичної операції на Сході України. Тому в залі було багато людей, які долучилися до його проведення: волонтери, бійці Збройних Сил України, які перебувають в ротації і, члени сімей, учасників АТО, голови та члени батьківських комітетів, благодійники. Загалом, за час проведення фестивалю, на лікування для бійців було зібрано більше 20 тисяч гривень. У подяку за це Валентин Миколайович вручив волонтерам, колективам дошкільних навчальних закладів, громадським активістам Грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Відтак, у фестивалі дитячої творчості «Семинотка» взяли участь понад 400 дітей дошкільного віку з усіх 42-х дошкільних навчальних закладів, які є в Подільському районі.  Зважаючи на те, що цьогорічний захід проходив під гаслом єдиної країни, то для дітей та дорослих він став яскравим підсумком великої роботи з патріотичного виховання дошкільнят, місточком від тих, хто живе на мирних територіях до тих, хто боронить українську землю заради загального миру і щасливого майбутнього дітей. 

Всі фото заходу можна переглянути за посиланням: /gallery/162.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024