Головна  →  Новини  →  28 квітня 2015

Валентин Мондриївський провів нараду щодо облаштування Андріївського узвозу (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду щодо облаштування Андріївського узвозу (фото)

Валентин Мондриївський провів робочу нараду щодо облаштування вулиці Андріївський узвіз. «Облаштування Андріївського узвозу на порядку денному стоїть вже більше півроку. Зрозуміло, що в зимову пору ми не могли виконувати заплановані роботи, але зараз ми маємо зробити все необхідне, щоб на День Києва кияни та гості столиці побачили вулицю в оновленому вигляді», - зазначив голова.

Оновлений вигляд полягає в принципово новій організації роботи постійно діючої виставки-ярмарку на Андріївському узвозі, в затверджені схеми розміщення торгових місць, у встановлені єдиного за формою і стилем торговельного обладнання, з якого народні майстри продаватимуть свої вироби, системи регулювання транспортного руху через вулицю і облаштуванні громадських вбиралень.

«Щодо облаштування Андріївського узвозу, то ми маємо два ключових питання: встановлення системи регулювання транспортного руху (боллардів) та громадських вбиралень», - зауважив голова, додавши, що мер Києва тримає це питання на особистому контролі. “Тому, всі служби району повинні зосередити свої зусилля на вирішенні проблемних питань та привести в належний стан Андріївський узвіз у найкоротші терміни», - зазначив Валентин Мондриївський.

Голова району також інформував присутніх, що відповідне розпорядження, яким регламентуватися порядок роботи на історичній вулиці, зараз знаходиться на узгоджені в КМДА і як тільки воно буде підписане, управління усіма процесами, які відбуватимуться на Андріївському узвозі, буде здійснюватися Подільською райдержадміністрацією та її структурними підрозділами. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024