Головна  →  Новини  →  27 квітня 2015

Валентин Мондриївський проінспектував проблемні забудови у Подільському районі (фото)

Валентин Мондриївський проінспектував проблемні забудови у Подільському районі (фото)

На виконання доручення мера Києва Віталія Кличка голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський спільно з керівниками структурних підрозділів та головним землевпорядником району провів інспекційний об’їзд проблемних забудов та будівельних майданчиків району.

«У Подільському районі допоки не було гучних скандалів, які б пов’язувалися з незаконним будівництвом, але нам вистачає і тих проблемних забудов, котрі дісталися у спадок. Зараз головне завдання – працювати на випередження і не допустити появи нових будівельних котлованів, власники яких, бажаючи збагатитися, зневажають інтереси мешканців та спотворюють історичне обличчя Подолу. Все повинно відбуватися прозоро, чесно і відкрито. І в цьому я особливо розраховую на підтримку громадських організацій та мешканців району», - зазначив Валентин Миколайович.

Відтак, члени комісії побували на шести об’єктах,  де зведення житлових висотних будинків та офісно-торгових центрів ведеться без відповідних документів дозвільного характеру та з порушенням чинного законодавства.

«У разі виявлення таких майданчиків, необхідно терміново звертатися до правоохоронних органів та негайно інформувати керівництво міста», - зауважив Валентин Мондриївський. За результатами інспекційного об’їзду голова району дав доручення у найкоротші терміни направити запити до відповідних контрольних та правоохоронних органів, а також інформувати Центр моніторингу забудови міста Києва. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024