Головна  →  Новини  →  23 квітня 2015

Валентин Мондриївський провів зустріч з керівниками освітніх закладів району щодо подовження трудових контрактів (фото)

Валентин Мондриївський провів зустріч з керівниками освітніх закладів району щодо подовження трудових контрактів (фото)

Голова району провів робочу зустріч з освітянами Подолу. Зокрема, щодо питання подовження трудового контракту дев’ятьом керівникам шкіл та дитячих садочків.

«У зв’язку з тим, що закінчується термін дії трудового контракту, маємо прийняти рішення щодо вашої подальшої роботи. Зважаючи, на позитивні відгуки батьків та результати інспекційних об’їздів управління освіти району – з усіма керівниками робота продовжиться і в наступному році», - зауважив голова. Крім того, Валентин Мондриївський додав, що планує відвідати всі заклади освіти району до початку наступного навчального року.

Обговорили присутні і питання енергозбереження  в закладах освіти району. «Сьогодні запровадження комплексних заходів енергозбереження в освітній галузі як ніколи актуальні. Прошу вас максимально звернути на це увагу, переглянути показники використання природного газу та енергоносіїв. У цьому році маємо виконати всі заплановані роботи, зокрема: замінити старі вікна та двері на нові енергозберігаючі, утеплити фасади, відремонтувати дахи та котельні, щоб у новий опалювальний сезон увійти з якомога меншими затратами на енергоспоживання і тепло», - зауважив Валентин Миколайович. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024