Головна  →  Новини  →  16 квітня 2015

Валентин Мондриївський провів нараду щодо організації та проведення п’ятої черги часткової мобілізації у Подільському районі (фото)

Валентин Мондриївський провів нараду щодо організації та проведення п’ятої черги часткової мобілізації у Подільському районі (фото)

У нараді взяли участь районний військовий комісар Олексій Привала, прокурор району Дмитро Прокудін, начальник районного відділу ДАІ Олександр Костенко,  заступник начальника районного управління міліції Володимир Галайда, працівники райдержадміністрації.

Олексій Привала інформував про підготовку до 5-ї хвилі мобілізації, яка розпочнеться 26-го квітня, звернувши увагу присутніх на те,що керівники деяких підприємств району, а також голови ЖБК, ОСББ та відомчих будинків  відмовляються проводити оповіщення війсьоковозобов’язаних та чинять супротив працівникам військомату.

На що голова району відповів: «На жаль, цей обов’язок поки що не дійшов до свідомості всіх керівників. Адже відповідно до законодавства вони зобов’язані організувати цю роботу в установленому порядку та на належному рівні. Дивно, що замість того щоб об’єднатися в боротьбі з агресором,  деякі особи ведуть себе не патріотично, - зазначив Валентин Мондриївський. Крім того, керівник району звернувся до прокурора з проханням провести  роботу щодо притягнення посадових осіб до відповідальності за порушення закону “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”.

За результатами наради було прийнято рішення про створення робочої групи з питань мобілізації та забезпечення виконання завдань визначених Указом Президента України від 14.01.2015 №15 «Про часткову мобілізацію», до якої увійшли представники військомату, прокуратури, міліції, райдержадміністрації та громадськості.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024