Головна  →  Новини  →  15 квітня 2015

20 кандидатів від громадськості ввійдуть до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню Громадської ради при ПРДА (фото)

20 кандидатів від громадськості ввійдуть до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню Громадської ради при ПРДА (фото)

15 квітня 2015 року проведено засідання круглого столу з питання формування персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Участь у засіданні взяли 20 представників інститутів громадянського суспільства, заступник керівника апарату О. Мукан, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю О. Онофрійчук.

Шляхом відкритого та конструктивного діалогу на засіданні обговорили пропозиції щодо кількісного складу ініціативної групи та визначили її персональний склад.

Як результат, підтримано пропозицію про включення до складу ініціативної групи 20 кандидатів інститутів громадянського суспільства та начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю районної адміністрації Онофрійчук О.І.

Інформація про персональний склад ініціативної групи буде оприлюднена додатково після затвердження відповідного розпорядження Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Додатково повідомляємо, що 8 квітня 2015 року на засіданні Уряду було схвалено проект постанови «Про внесення змін до постанови КМУ від 03.11.2010 № 996». Подальший порядок формування Громадської ради буде проводитися з урахуванням прийнятих змін. 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024