Головна  →  Новини  →  14 квітня 2015

Затверджено перелік будинків, які капітально відремонтують цього року (+перелік)

Затверджено перелік будинків, які капітально відремонтують цього року (+перелік)

Розпорядженням КМДА затверджено адресні переліки для виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду столиці у 2015 році. Зокрема, заплановано оновити ліфти, покрівлі, внутрішньобудинкові мережі, фасади та сходові клітини будинків.

Цей перелік формувався за пропозиціями райдержадміністрацій на підставі звернень депутатів усіх рівнів та безпосередньо мешканців столиці.

Так, ремонт відбуватиметься там, де експлуатація ліфтів понад нормативний термін і зношеність технічних частин ліфтового обладнання може призвести до травмування людей, покрівельний матеріал частини дахів втратив щільність, що спричиняє потрапляння атмосферних вод на будівельні конструкції будинків та в оселі мешканців, а технічний стан внутрішніх мереж не може забезпечити пропускну спроможність, необхідну для надання послуг з водопостачання та каналізації у повному обсязі.

Крім того, ремонт дасть змогу утримати в належному технічному стані фасади будинків і сходові клітини, надасть їм естетичного вигляду. Загалом у переліках нараховується 556 адрес, де виконають зазначені роботи.

 Детальний перелік з адресами та обсягами робіт дивіться в розпорядженні.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/22999.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024