Головна  →  Новини  →  10 квітня 2015

Валентин Мондриївський: «Спілкування з дітками «Малятка» додає віри в те, що всі труднощі переборні» (фото)

Валентин Мондриївський: «Спілкування з дітками «Малятка» додає віри в те, що всі труднощі переборні» (фото)

Напередодні Пасхальних свят, голова Подільської райдержадміністрації зустрівся з вихованцями дитячого будинку «Малятко» .

Керівник району приїхав до дітей щоб привітати їх та весь колектив з наступаючими світлими Великодніми днями. «Бажаю вам завжди бути у повній гармонії із собою, навчитися прощати та творити тільки добрі справи.  Міцного вам здоров'я, миру, добра, здійснення мрій та благополуччя! Нехай це чудесне свято принесе любов та світло у ваші душі, щирість та добро у взаємини, а Господня ласка хай зігріває ваші серця», - звернувся до присутніх голова.

Всім вихованцям керівник району вручив пасочки, а діти, у свою чергу, порадували його художніми виступами та власноруч виготовленими  писанками, продемонстрували свої  художньо-мистецькі таланти. Гості щиро аплодували хореографічним композиціям, вокальній та декламувальній майстерності найменших вихованців.

«Я завжди з великим задоволенням приїжджаю до діточок «Малятка». Це щирі і безпосередні діти, спілкування з якими додає енергії та віри в те, що всі труднощі переборні, а значення мають тільки людські цінності, які допомагають цим дітям ставати на ноги, а нам - дбати про їхнє щасливе майбутнє», - зазначив Валентин Мондриївський. Голова також подякував директору закладу Лідії Семенівні, яка більшу частину свого життя присвятила роботі з дітьми, за наполегливу працю, енергійність та родинний затишок «Малятка».

Крім того, вихованці дитячого будинку активно беруть участь у підтримці військовослужбовців у зоні АТО. Дітки власноруч виготовляють вишиванки, обереги, малюнки, поробки, які додають неабиякої наснаги та сили у бою, підтримують моральний дух військових.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024