Головна  →  Новини  →  7 липня 2022

У межах інформаційної кампанії «Виходь на світло!» у Подільській РДА провели нараду-семінар (фото)

У межах інформаційної кампанії «Виходь на світло!» у Подільській РДА провели нараду-семінар (фото)

7 липня у межах інформаційної кампанії «Виходь на світло!» Подільською  районною  в місті Києві державною адміністрацією за участі  Головного управління Держпраці у Київській області проведено нараду-семінар «Задекларована праця – підтримує країну».

Представники Головного управління провели з керівниками структурних підрозділів Подільської районної в місті Києві державної адміністрації інформаційно-роз’яснювальні заходи з питань додержання вимог трудового законодавства, охорони праці. Запрошені доповідачі нагадали присутнім про зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такими, що втратили чинність, а також те, що Уряд привів ряд нормативно-правових актів Кабінету Міністрів у відповідність до чинного законодавства України в період воєнного стану в країні.

Під час зустрічі присутні задавали питання, які найбільше їх турбують, а саме стосовно надання відпусток працівникам під час воєнного стану, навчання і перевірка знань працівників з питань охорони праці тощо. Учасники заходу отримали змістовні й вичерпні відповіді.

Також представники Головного управління Держпраці у Київській області розповіли учасникам заходу про інформаційну кампанію «Виходь на світло!» та про можливості інформаційного порталу Держпраці, де можна отримати консультацію.

Проведення таких превентивних заходів дозволяє у формі діалогу між органами  державної влади  та суб’єктами господарювання обговорювати важливі питання безпеки виробництва, зниження ризиків, попередження нещасних випадків, поділитись існуючими проблемами та почути шляхи їх вирішення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024