Головна  →  Новини  →  1 квітня 2015

Валентин Мондриївський: “Встановлення в Подільському районі кіосків з продажу соціальних сортів хліба має проходити з дотриманням всіх норм безпеки та правил благоустрою»

Валентин Мондриївський: “Встановлення в Подільському районі кіосків з продажу соціальних сортів хліба має проходити з дотриманням всіх норм безпеки та правил благоустрою»

Під час апаратної наради голова Подільської райдержадміністрації доручив відділу торгівлі активно долучитися до процесу встановлення у районі кіосків з продажу соціальних сортів хліба.

«Ініціатива мера міста Києва щодо відкриття кіосків, в яких продаватимуться соціальні сорти хліба зараз реалізується у всій столиці. Наше завдання – максимально сприяти встановленню та розвитку мережі цих кіосків. І це надзвичайно важливо, оскільки саме в них подоляни зможуть купувати доступний хліб за фіксованою ціною», - наголосив Валентин Мондриївський.

Разом з тим, керівник району звернув увагу, що нововстановлені торгівельні споруди не повинні порушувати правил благоустрою, встановлюватись на зелених зонах та тротуарах, де звужуватимуть пішохідну зону, а також зобов’язані мати безпечне підключення до джерел енергопостачання.

Довідково: згідно з угодою між Київською міською державною адміністрацією та переможцем конкурсу по створенню об’єктів роздрібної торгівлі хлібом та хлібобулочними виробами, що користуються найвищим споживчим попитом - ПАТ «Київхліб», на території Подільського району заплановано встановити десять кіосків за наступними адресами: проспект Правди, №66 та №98; вулиця Межигірська, №1 та №83; вулиця Фрунзе, №111, №125 та №131; проспект Василя Порика, №3 та №14; вулиця Хорива, № 21.

Нині у Подільському районі вже працює кіоск з продажу соціальних сортів хліба на проспекті Василя Порика, 3.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024