Головна  →  Новини  →  17 березня 2015

Голова Подільського району провів об’їзд території у рамках проведення двомісячника з благоустрою

Голова Подільського району провів об’їзд території  у рамках проведення двомісячника з благоустрою

16 березня у столиці стартував весняний двомісячник з благоустрою.

Валентин Мондриївський провів виїзну нараду з метою перевірки умов дотримання  санітарного стану та благоустрою території району.

Зокрема, голова райдержадміністрації оглянув стан утримання фасадів будинків, прибудинкової території, твердого покриття доріг, міжквартальних проїздів, дитячих та спортивних майданчиків, місць масового перебування людей.

«У своїх домівках чи дворах ми прибираємо систематично, не чекаючи нагадування чи розпорядження. Подільський район – це наша домівка, тут ми живемо, працюємо і проводимо більшу частину життя. Я закликаю керівників підприємств, установ, організацій та кожного мешканця долучитися до прибирання Подолу», - звернувся до присутніх Валентин Мондриївський.

У ході наради керівник району зустрівся з орендарями та власниками території, котрі систематично не прибирають закріплену зону та допускають утворення  сміттєзвалищ, порушують санітарні вимоги, використовують ділянки не за призначенням. Голова акцентував увагу керівників на виправленні ситуації у найкоротші терміни.

Загалом, під час місячника в районі буде реалізовано комплекс робіт та заходів з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району.

Планується відновлення твердого покриття, фарбування огорож, подовження мереж зовнішнього освітлення, зняття сухостійних дерев, відновлення газонів, ліквідація стихійних звалищ відходів та ін.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024