Головна  →  Новини  →  16 березня 2015

Виявлена найспортивніша родина Подільського району - 2015

Виявлена найспортивніша родина Подільського району - 2015

14 березня, на базі школи №34, відбулися відбіркові змагання Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту в Подільському районі. У змаганнях мали змогу взяти  участь усі бажаючи родини району з дітьми від 7 до 13 років. Проте, найактивнішими учасниками стали сім’ї від клубів за місцем проживання «Поділ». Всього було представлено 16-ть сімей.

Змагання проводилися з 3-х видів естафет – «Футбол», «Хоккей» та «Регбі».  В запеклій боротьбі призові місця вибороли команди «Богатир» родина Коваленко (3 місце), команда «Турбо» родина Палагнюк (2 місце) та команда «Рвані кеди» родина Рибачук (1 місце).

Отже, 2-і путівки до суперфіналу від Подільського району вибороли 2-і команди – команда «Турбо» родина Палагнюк та команда «Рвані кеди» родина Рибачук.

Нагадаємо, що відповідно до Регламенту, Чемпіонат проходить у 2-а етапи. На першому етапі, у всіх районах м. Києва, у період січень-травень, пройдуть відбіркові районні змагання, на яких будуть виявлені найспортивніші родини районів. На другому етапі переможці районних змагань будуть змагатися між собою за звання Чемпіону міста Києва з сімейного спорту. Фінальні змагання пройдуть 30 травня на День Києва на Хрещатику.

Наступні відбіркові змагання відбудуться у Голосієвському районі 21 березня та у Оболонському районі 22 березня.

Організатором Чемпіонату виступає Асоціація сімейного спорту України. Генеральний партнер Чемпіонату – мережа спортивних магазинів «Спортмастер». Офіційні партнери – Київське міське відділення Національного олімпійського комітету України, мережа фітнес-клубів «Спортлайф»,  торгівельна марка «Хрещатик», футбольний клуб «Динамо» Київ та Асоціація спортивної індустрії України.

Джерело: відділ у справах сім»ї, молоді та спорту

Перейти до фотоальбому: /gallery/154.html

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024