Головна  →  Новини  →  13 березня 2015

У Подільському районі вшанували пам'ять загиблих в Куренівській трагедії

У Подільському районі вшанували пам'ять загиблих в Куренівській трагедії

До 54-ї річниці Куренівської трагедії біля Подільського трамвайного депо традиційно пройшов мітинг-панахида за загиблими.

Голова Подільського району Валентин Мондриївський, генеральний директор КП «Київпастранс» Сергій Майзель, директорор депо ім. Красіна  пан Горейко спільно з подолянами поклали квіти до Хреста у пам'ять про загиблих земляків та Пам’ятного знака, загиблим під час Куренівської катастрофи.

“Куренівська трагедія повинна стати уроком для всіх нас, передусім для тих, хто наділений владою. Ми зобов’язані постійно пам’ятати, що у вирішенні завдань державотворення на першому місці завжди має бути людина, її життя та здоров’я. Висловлюю співчуття усім, хто втратив своїх рідних та близьких у “чорний понеділок” 1961 року, вічна пам'ять загиблим співвітчизникам”, - звернувся до присутніх голова.

Після завершення панахиди учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих на Лук’янівському цвинтарі.

Всіх бажаючих ознайомитися з трагічними подіями того дня запрошуємо у  Центральну районну бібліотеку Подільського району (вул. Фрунзе, 117), де працює експозиція, присвячена Куренівській трагедії.

Перейти до фотоальбому: /gallery/153.html

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024