Головна  →  Новини  →  25 вересня 2013

У столиці відкрили Боричів узвіз для проїзду авто в одному напрямку

У столиці відкрили Боричів узвіз для проїзду авто в одному напрямку

У Києві в рамках реконструкції транспортної розв’язки на Поштовій площі відкрито для проїзду автотранспорту Боричів узвіз в одному напрямку руху. Паралельно фахівці продовжують роботи з будівництва тунелю, після введення в експлуатацію якого розв’язка запрацює на повну потужність. Про це йшлося під час прямого ефіру програми «Столиця» на телеканалі «Київ» з Олександром Поповим.

«Після зведення розв’язки практично вирішиться проблема переїзду з лівого берега Дніпра на правий зранку і навпаки – у вечірній час. Сьогодні ми комплексно підходимо до вирішення транспортних проблем у місті, будуючи нові та реконструюючи існуючі розв’язки, мости та автошляхи. Плани у нас в цьому напрямі дуже масштабні», – зазначив Олександр Попов.

Так, над запуском тунелю на Поштовій площі сьогодні активно працюють фахівці – нині проводять бурові роботи, хоча й сильні опади дещо ускладнюють процес. Частину тунелю вже почали перекривати, зводять каркас, за кілька днів заллють перший бетон.

за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/10282.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024